Joeri (34)
Sales Manager
11 jaar in dienst

In de 11 jaar dat Joeri bij ons in dienst is, heeft hij vele prachtige landmarks voorbij zien komen. Tijdens zijn eerste jaren vooral via de tekentafel, Joeri startte bij Aldowa namelijk als tekenaar, in zijn huidige functie als Sales Manager voornamelijk via klantgesprekken, calculaties en offertes. Het leuke aan werken bij Aldowa is dat er veel ruimte is voor groei en ontwikkeling. Joeri heeft deze kans dan ook met beide handen aangepakt. Tijdens de ontwerpfase van het busstation van Utrecht Centraal mocht hij niet alleen alles tekenen, maar ook meteen bestellen. Zo kwam hij ook in aanraking met calculaties en offertes, en ontdekte dat hij ook het salesvak erg leuk vindt! Station Utrecht Centraal is dan ook de landmark waar Joeri nog steeds het meest trots op is, omdat dit het eerste, grote project was waar voor hem alles samen kwam.

Maar niet alles gaat altijd van een ‘leien’ dakje. Joeri vertelt ons een (achteraf) grappig verhaal over zijn eerste project. Voor het theater in Nieuwegein ontwikkelde Aldowa een nieuw plafond en Joeri had de benodigde 101 unieke panelen perfect uitgetekend. Tenminste, dat dacht hij. Na een gouden tip van een collega, bleek toen de productie nagenoeg gereed was, dat alle panelen gespiegeld waren en door hun unieke vorm allemaal onbruikbaar. Joeri zat nog in zijn proefperiode en nam zijn verantwoordelijkheid. Al snel gaf Allard (destijds directeur) aan dat de fout niet bij hem lag, maar bij het inwerktraject. Toch heeft Joeri een weeklang meegewerkt in de productiehal om het goed te maken en de schade te beperken! De klant heeft nooit wat gemerkt en alle panelen waren er alsnog optijd.

Dit verhaal schetst meteen ook de fijne cultuur en sfeer die heerst bij Aldowa. We zijn een team, iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en de werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen in elkaar. Fouten maken mag (moet zelfs), als we er maar van leren. We staan met hele bedrijf klaar om het op te lossen.