Van advies en engineering tot productie en montage

De droom vertalen in een ontwerp dat doen onze talentvolle engineers vervolgens neemt productie de lead.

Hoe groot de ambitie ook is, wij zijn de partner. Van idee tot oplevering maken wij dromen werkbaar. Onze vakmensen produceren graag voor jou, in samenspraak met een uniek opgezet projectteam.

Wij zien kansen. Wij laten ons graag uitdagen om de grenzen van wat er conceptueel of technisch mogelijk is, op te rekken. Wat ons betreft is er niets wat niet kan, hoogstens is het nog nooit gedaan.

Over Aldowa

Kan ik je helpen?

Graag kijken wij samen naar alle mogelijkheden!

+31 (0)10 - 208 37 88 of info@aldowa.nl

Expertise

Aldowa maakt voor jou het cruciale onderdeel van jou droom: Unieke metalen gevelbekleding.

01.

Engineering

3D engineering en BIM. Zorgvuldige modellering en engineering levert veel voordeel op. We helpen bij het ontwerp- of ontwikkelproces, ons doel is altijd hetzelfde: een Landmark om trots op te zijn. Parametrisch modelleren helpt ons bij het construeren van fantastische gevels.

Meer informatie
02.

Mock-up

Wij maken ideeën graag tastbaar. Daarom is een mock-up een essentieel onderdeel van het ontwerpproces en kunnen zoveel mogelijk onderdelen van het gebouw zien. Zo maken we al in het voortraject de uitdagingen inzichtelijk.

Meer informatie
03.

Productie

Vakmatige grenzen beperken ons niet. Bij ons werkt iedereen nauw samen aan jouw project. Onze vakmensen zien de werkplaats als een atelier, de plaats om kunststukken te produceren.

Meer informatie
04.

Montage

Bij perfectie telt ieder detail. De monteurs zijn vanaf het begin in het projectteam en denken mee over de randvoorwaarden tijdens de montage. Hoe groot de uitdaging ook is, er komt altijd een passende oplossing. Over de logistiek is vakkundig nagedacht met een just-in-time principe en wij werken altijd veilig.


Meer informatie

"Ieder paneel is een kunstwerk, ik bouw het met trots en passie”

- Auzie Triratnamurti, Engineer
Experience
Lab

Ervaar het. Kom langs in ons Experience Lab

Zoveel materialisaties, ideeën en mogelijkheden. Kom kijken, voelen en ervaren.

Maak een afspraak