Nanouk (34)
Office Manager
5 jaar in dienst

Bij het binnenlopen in ons nieuwe kantoor is de kans groot dat je Nanouk treft in de buurt van de balie, wat betekent dat je zo goed als zeker direct vrolijk begroet wordt. Nanouk is onze ‘duizendpoot’: ze ontvangt bezoekers, neemt de telefoon aan, doet verschillende administratieve werkzaamheden en regelt ook nog eens van alles. Dat is ook precies wat ze zo leuk vindt aan haar werk: de veelzijdigheid van de werkzaamheden en het feit dat ze ’s ochtends nooit precies weet wat haar die dag allemaal te wachten staat.

Wat ze zo waardeert aan de cultuur bij Aldowa, is dat het een heel open bedrijf is, waar je echt jezelf kunt zijn. Jouw mening telt en je bent vrij om allerlei nieuwe ideeën uit te proberen. Hiervoor maakt het niet uit wat je functie is of hoe lang je al in dienst bent, als jij erin gelooft, is het het proberen waard!

Mooie herinneringen heeft ze aan de kerstviering die plaatsvond, nét voordat het corona- virus toesloeg. De hele productiehal werd omgetoverd in kerstsfeer, inclusief meterslange tafels waaraan gezellig gedineerd werd. Er werd gezongen, iedereen was op zijn allerbest en de sfeer was uniek. Maar misschien dat die keer dat ze met het hele team naar Lissabon gingen, het kerstuitje zelfs nog overtrof. Nanouk is maandenlang bezig geweest met de voorbereidingen en het resultaat mocht er zeker zijn. Zowel de voorpret die ze daarbij had, als het weekend zelf met het hele team, waren zoals ze het zelf in één woord samenvatte: perfect.