Wil jij werken aan spraakmakende gebouwen in binnen- en buitenland? Bij Aldowa kan dat. Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt de dromen van onze klant waar te maken. Als engineer bij Aldowa ben jij degene die de vertaalslag kan maken van een idee naar een maakbaar product. Je bent technisch onderlegd en hebt tegelijkertijd oog voor detail en architectuur. In onze fabriek wordt alles wat jij bedenkt werkelijkheid, om uiteindelijk uit te groeien tot de meest bijzondere gevels: het visitekaartje van ieder gebouw.

Binnen Aldowa heb je een vrije rol, waarbij jijzelf kunt bepalen hoe je deze invult. 2D of 3D, grote of kleine projecten; het is aan jou. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen projecten, maar bent tegelijkertijd onderdeel van een projectteam en een groep leuke collega’s. Bij Aldowa zijn we trots op ons werk en dit stralen we uit.
Heb je een HBO of Universitaire opleiding en ervaring met 3D modelleren en BIM, of wil je dit graag leren? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Ervaring in de (gevel)bouw is uiteraard mooi meegenomen, maar net zo belangrijk is dat je graag wilt leren en wilt groeien.

Kortom, een zeer afwisselende baan, waarin jij jezelf en ons verder weet te brengen. Ben jij de collega die we zoeken, neem dan snel contact met ons op.

info@aldowa.nl
010-208 37 88