21 april was een belangrijke dag voor Aldowa. De Rotterdamse gevelmaker mocht namelijk als gastheer optreden voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Anders Invest. In haar compleet nieuwe kantoor en productielocatie ontving Aldowa circa 100 investeerders en genodigden van Anders Invest.

Jaarlijks event
Anders Invest investeert voor de lange termijn in Nederlandse bedrijven in industrie, (zorg)vastgoed en food & agri. Hierbij ligt de focus op wederzijds belangen en een waardevolle relatie. Sinds 2018 heeft Anders Invest een belang van 65% in Aldowa en zijn zij aan elkaar verbonden. Elk jaar organiseert Anders Invest een Algemene Ledenvergadering voor al haar investeerders. Tijdens deze bijeenkomst worden de jaarverslagen per expertise (industrie, (zorg) vastgoed, food & agri) gepresenteerd. Om nog meer betrokkenheid bij de investeerders te creëren, is gekozen om deze dag bij één van de bedrijven uit het portfolio te organiseren. Afgelopen 21 april was het de eer aan Aldowa om de Algemene Ledenvergadering van Anders Invest van a tot z te organiseren. Een hele eer voor Aldowa en een opdracht die zij, geheel passend bij de werkwijze van Aldowa, met het gehele team organiseerde en uitvoerde.

Kijkje in de keuken
Naast de verschillende jaarvergaderingen van de verscheidene fondsen was er in het programma ook ruimte voor een enthousiaste spreker, Norbert Schotte. In een interessante lezing deelde hij zijn visie op de bouwopgave, hybride- en houtbouw, en duurzaam en industrieel bouwen. Ook werd er tijdens het evenement ruim de tijd genomen voor een rondleiding bij Aldowa.

De timing van het evenement kon eigenlijk niet beter: het team van Aldowa nam afgelopen maand namelijk haar spiksplinternieuwe kantoor én productielocatie in gebruik. Tijdens de rondleiding kregen de bezoekers een kijkje in de keuken bij de verschillende disciplines van Aldowa: sales, engineering, productie en montage. Sinds de verhuizing naar de nieuwe locatie bevinden alle werkzaamheden zich onder één dak. Alwin Versluis en Marc Krauth, directie van Aldowa, gaven tijdens één van de ‘pitstops’ in de rondleiding ook een presentatie over de unieke filosofie van Aldowa. Alle investeerders hebben deze dag een perfect inkijkje gekregen in hoe Aldowa haar passie volgt: dromen realiseren die gezien mogen worden!

   

Over Aldowa
Wij zijn Aldowa: wij zijn trots, ambitieus en toekomstgericht. Wij combineren technische know-how met een creatieve teamspirit. Recht-toe-recht-aan zul je bij ons niet vinden; we laten ons niet beperken. Daarom zoeken wij juist naar de innovatieve mogelijkheden binnen materiaal, techniek en architectuur. Aldowa bedenkt, ontwerpt, creëert en monteert spraakmakende gevels van metaal en composiet. Wij hebben een passie voor alles dat niet standaard is. Opdrachtgevers in de architectuur, bouw- en infra maken met ons hun dromen waar. Al bijna een halve eeuw verleggen wij de grenzen in hoogwaardige gevelbekleding.